Τελευταία νέα & ανακοινώσεις

Επίσκεψη της Υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφίας Ζαχαράκη στην Παιδική Εξοχή Μπούκας

Tην Παιδική Εξοχη Μπούκας επισκέφθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη, όπου την υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας Σάκης Τορουνίδης. Με την Αρμόδια Αντιδήμαρχο Ειρήνη… Περισσότερα »

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα «Πανακαρνάνεια 2024»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα «Πανακαρνάνεια 2024» στον Δήμο Αμφιλοχίας με μια σειρά εκδηλώσεων που ξεκίνησαν στις αρχές Αυγούστου και ολοκληρώθηκαν το περασμένο Σάββατο, 24 Αυγούστου. Με επίκεντρο τη μουσική, το… Περισσότερα »

Ανακοίνωση για το άνοιγμα των Παιδικών Σταθμών Δήμου Αμφιλοχίας

Σας ενημερώνουμε ότι οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Αμφιλοχίας (Α’ Παιδικός Σταθμός, Β’ Παιδικός Σταθμός, Παιδικός Σταθμός Λουτρού, Παιδικός Σταθμός Σαρδηνίων, Παιδικός Σταθμός Εμπεσού), θα είναι έτοιμοι να υποδεχθούν τα… Περισσότερα »

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμφιλοχίας την 30η Αυγούστου 2024

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Σας καλούμε σε ΤΑΚΤΙΚΗ Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμφιλοχίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Αμφιλοχίας την 30η Αυγούστου 2024, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:00, για συζήτηση… Περισσότερα »

Ο Δήμος Αμφιλοχίας διοργανώνει για πρώτη φορά τη μεγάλη γιορτή Mπάσκετ LOUX GNC 3on3 στην κεντρική πλατεία της Αμφιλοχίας

Ο Δήμος Αμφιλοχίας διοργανώνει τον Σεπτέμβριο για πρώτη φορά τη μεγάλη γιορτή μπάσκετ 3×3, καθώς υποδέχεται το LOUX GNC 3on3 στην κεντρική πλατεία της Αμφιλοχίας! Μπορεί πάντα τα μέσα του… Περισσότερα »

Το Σάββατο 24 Αυγούστου η παράσταση «Μια φορά στις 15» του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου στην πλατεία Λέκκα στην Αμφιλοχία

Ο Δήμος Αμφιλοχίας στο πλαίσιο των Πανακαρνανείων 2024 και σε συνεργασία με το ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου παρουσιάζει το Σάββατο 24/08/2024 στις 21:00 μ.μ. την παράσταση «Μια φορά στις 15» σε σκηνοθεσία… Περισσότερα »

Πρόσκληση σε Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67Α του Ν. 3852/2010, όπως αυτό προστέθηκε με το άρθρο 7 του Ν. 5056/2023 και την… Περισσότερα »

Την Κυριακή 18 Αυγούστου η Βαρκαρόλα στο Μενίδι

Ο Δήμος Αμφιλοχίας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πανακαρνάνεια 2024», διοργανώνει την Κυριακή 18 Αυγούστου στο Μενίδι, τη Βαρκαρόλα, τη μεγάλη γιορτή της θάλασσας και μουσικής. Σε συνεργασία με την Περιφερειακή… Περισσότερα »

Την Παρασκευή 16/8/2024 ξεκινάει η 4η κατασκηνωτική περίοδος στην Παιδική Εξοχή Μπούκας

Από το Δ.Σ. της Παιδικής Εξοχής Μπούκας του Δήμου Αμφιλοχίας ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 16/8/2024 ξεκινάει η 4η κατασκηνωτική περίοδος για κορίτσια 6-16 ετών. Όλα τα παιδιά που έχουν κάνει… Περισσότερα »

Ενημέρωση για την ορθολογική διαχείριση των υδάτινων πόρων

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Λόγω των υψηλών θερμοκρασιών και της έλλειψης επαρκούς ποσότητας ύδατος που εντοπίζεται στο δίκτυο, σε συνδυασμό με την αυξημένη κατανάλωση νερού την τρέχουσα περίοδο, καλούμε τους πολίτες… Περισσότερα »

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνό στον Δήμαρχο Αμφιλοχίας

Επίσκεψη στον Δήμαρχο Αμφιλοχίας Σάκη Τορουνίδη πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου 10 Αυγούστου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός. Συνοδεία κληρικών και παρουσία Αντιδημάρχων συζητήθηκαν σε ιδιαίτερα… Περισσότερα »

Ανάρτηση οριστικών αποτελεσμάτων σχολικών καθαριστριών για το διδακτικό έτος 2024-2025

Ο Δήμος Αμφιλοχίας  ανακοινώνει τους Πίνακες με τα Οριστικά αποτελέσματα καθώς και τον πίνακα προσληπτέων της προκήρυξης για την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι ενός… Περισσότερα »

Υπό την Αιγίδα του Δήμου Αμφιλοχίας το πρώτο Amvrakia Music Festival στις 16 και 17 Αυγούστου στη λίμνη Αμβρακία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Υπό την Αιγίδα του Δήμου Αμφιλοχίας το πρώτο Amvrakia Music Festival στις 16 και 17 Αυγούστου στη λίμνη Αμβρακία Με Σωκράτη Μάλαμα, Γκιντίκι, Εισβολέα και Ιουλία Καραπατάκη   … Περισσότερα »