Διακήρυξη ανοικτής διαδικασίας για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου: «Ανακατασκευή οδού από την εκκλησία του Αγ. Αθανασίου μέχρι την ταβέρνα Λίθος Τ.Κ. Σπάρτου»

Ο Δήμος Αμφιλοχίας, προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό μέσω του ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.)] για την ανάθεση του έργου «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΛΙΘΟΣ Τ.Κ. ΣΠΑΡΤΟΥ» (CPV: 45233120-6.).

Το παρόν έργο αφορά την κατασκευή του έργου «Ανακατασκευή οδού από την εκκλησία του Αγ. Αθανασίου μέχρι την ταβέρνα Λίθος τ.κ. Σπάρτου» μήκους 190m.Η μελέτη περιλαμβάνει την
ανακατασκευή και αισθητική αναβάθμιση της οδού από την εκκλησία του Αγ. Αθανασίου μέχρι την ταβέρνα Λίθος του οικισμού της τ.κ. Σπάρτου.

Προσφέρεται ελεύθερη, πλήρης, άμεση και δωρεάν ηλεκτρονική πρόσβαση στα έγγραφα της σύμβασης στον ειδικό, δημόσια προσβάσιμο χώρο, «ηλεκτρονικοί διαγωνισμοί» της πύλης www.promitheus.gov.gr, καθώς και στην ιστοσελίδα της αναθέτουσας αρχής (www.dimosamfilochias.gr).

Ψ7ΝΠΩΨΞ-ΗΗΦ-ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΟΡΘΗ

24PROC015644942- ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ.pdf 1

espd-request-v2 (3) (1).pdf 1

6. ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ.

7. ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

8. ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΜΕΛΕΤΗΣ

8Β. ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΙΜΩΝ

9Α.ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΜΕΤΡΗΣΗ

10Α. ΟΡΙΖΟΝΤΙΟΓΡΑΦΙΑ ΑΓΩΓΩΝ- ΣΠΑΡΤΟ (1)

10Β. ΣΧΕΔΙΟ ΣΠΑΡΤΟ (1)

10Γ. ΣΧΕΔΙΟ ΠΕΡΓΚΟΛΑΣ

13. ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

14. ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

15. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

16. ΣΑΥ

17. ΦΑΥ