Τελευταία νέα & ανακοινώσεις

Φυτεύσεις λουλουδιών σε νησίδες και παρτέρια της πόλης από το τμήμα Πρασίνου του Δήμου Αμφιλοχίας

Φυτεύσεις λουλουδιών σε νησίδες, πεζόδρομους και παρτέρια της πόλης. Το τμήμα Πρασίνου του Δήμου Αμφιλοχίας, ως ειθισται, προχώρησε σε μικρές παρεμβάσεις καλλωπισμού, βάφοντας χώρους και φυτεύοντας κυκλάμινα σε σημεία πρασίνου κατά… Περισσότερα »

Παρατείνεται η αντιπυρική περίοδος μέχρι την 15η Νοεμβρίου

Ο Δήμος Αμφιλοχίας, στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης και της ευαισθητοποίησης των πολιτών, ενημερώνει ότι, με την υπ’ αρίθμ. 2370 / Φ.702.15. Απόφαση του Συντονιστή επιχειρήσεων Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και… Περισσότερα »

Διακήρυξη ανοικτής διαδικασίας για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου: «Ανακατασκευή οδού από την εκκλησία του Αγ. Αθανασίου μέχρι την ταβέρνα Λίθος Τ.Κ. Σπάρτου»

Ο Δήμος Αμφιλοχίας, προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό μέσω του ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.)] για την ανάθεση του έργου «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ… Περισσότερα »

Το πρόγραμμα του εορτασμού της Επετείου της 28ης Οκτωβρίου

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα θα εορταστεί από τον Δήμο Αμφιλοχίας η Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940. Το πρόγραμμα του εορτασμού:   Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024 Γενικός σημαιοστολισμός Δημοτικών Κτηρίων, Δημοσίων Καταστημάτων… Περισσότερα »

Πρόσκληση σε Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής

Πρόσκληση σε Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67Α του Ν. 3852/2010, όπως αυτό προστέθηκε με το άρθρο 7 του Ν. 5056/2023 και την… Περισσότερα »

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση ενημέρωσης για Πρώτες Βοήθειες και Καρδιοαπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) στο Δημαρχείο Ινάχου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Αμφιλοχίας και σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ – Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας Αγρινίου η ενημερωτική παρουσίαση Πρώτων Βοηθειών, Καρδιοπνευμονικης Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) και οδηγιών χρήσης… Περισσότερα »

Εικόνες από την παρουσίαση του βιβλίου «Ιερόθεος Αριστάρχου -Μητροπολίτης Ακαρνανίας & Αιτωλίας (1841-1847). “Σημείον Αντιλεγόμενον”, του πρωτοπρεσβύτερου π. Οδυσσέα Κυρόσιμου

Μια όμορφη εκδήλωση διοργανωσε το βράδυ της Τρίτης στο Δημαρχείο ο Δήμος Αμφιλοχίας με τη Δημοτική Βιβλιοθηκη (Π. Κόκκαλης) για την παρουσίαση του βιβλίου «Ιερόθεος Αριστάρχου -Μητροπολίτης Ακαρνανίας & Αιτωλίας… Περισσότερα »

Κλειστές οι υπηρεσίες του Κέντρου Κοινότητας και Πρόνοιας από τη Δευτέρα 21/10 έως την Τετάρτη 23/10 λόγω εργασιών ανακαίνισης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Δήμος Αμφιλοχίας και η Διεύθυνση Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων ανακοινώνουν ότι οι υπηρεσίες του Κέντρου Κοινότητας και Πρόνοιας θα παραμείνουν κλειστές λόγω εργασιών ανακαίνισης και συντήρησης του κτηρίου… Περισσότερα »

Οι πολίτες συμμετέχουν στην Πολεοδομία: Μοιραστείτε ιδέες και προτάσεις για το Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο Αμφιλοχίας στην ψηφιακή πλατφόρμα συμμετοχής

Οι δημότες του Δήμου Αμφιλοχίας μπορούν μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου να οδηγηθούν στην ψηφιακή Πλατφόρμα Συμμετοχής (ΠΛαΣ), που δημιουργήθηκε για την υποστήριξη της εκπόνησης των Τοπικών και Ειδικών Πολεοδομικών… Περισσότερα »

Ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου για τη συμμετοχή και στήριξη του Δήμου Αμφιλοχίας στην Πανυγειονομική Απεργία στις 17 Οκτωβρίου

Το Δημοτικό Συμβούλιο κατά τη συνεδρίαση του την 30η Σεπτεμβρίου 2024 αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση του ακόλουθου ψηφίσματος για τη στήριξη και συμμετοχή του Δήμου Αμφιλοχίας στην Πανυγειονομική απεργία στις… Περισσότερα »

Παρουσίαση του βιβλίου «Ιερόθεος Αριστάρχου -Μητροπολίτης Ακαρνανίας & Αιτωλίας (1841-1847). “Σημείον Αντιλεγόμενον” την Τρίτη 15 Οκτωβρίου στις 19:00 μ.μ.

Την παρουσίαση του Βιβλίου «Ιερόθεος Αριστάρχου -Μητροπολίτης Ακαρνανίας & Αιτωλίας (1841-1847). “Σημείον Αντιλεγόμενον”, του πρωτοπρεσβύτερου π. Οδυσσέα Κυρόσιμου, προϊστάμενου του Ι.Ν. Αγ. Αθανασίου Αμφιλοχίας, διοργανώνει ο Δήμος Αμφιλοχίας και η… Περισσότερα »

Μεταφορά της Λαϊκής Αγοράς Αμφιλοχίας στην οδό Δέσποινα Κούβαρη

ANAKOINΩΣΗ Ο Δήμος Αμφιλοχίας ενημερώνει ότι από αύριο, Τετάρτη 9/10 κι έως την ολοκλήρωση των εργασιών του έργου «Ανοικτά κέντρα εμπορίου», η Λαϊκή Αγορά Αμφιλοχίας μεταφέρεται στην οδό Δέσποινα Κούβαρη. Κάθε… Περισσότερα »

Ανακοίνωση για την υποβολή αιτήσεων για ζημιές που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία Cassandra στον Δήμο Αμφιλοχίας

ANAKOIΝΩΣΗ Ο Δήμος Αμφιλοχίας ενημερώνει ότι όσοι υπέστησαν ζημιές (φυτικό κεφάλαιο, αποθηκευμένα προϊόντα, πάγιο κεφάλαιο & λοιπές ζημιές) από την κακοκαιρία Cassandra και τα πλημμυρικά φαινόμενα της 5ης Οκτωβρίου 2024,… Περισσότερα »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕ∆ΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ

Σας προσκαλούμε σε Τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής, που θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Αμφιλοχίας, στις 08 Οκτωβρίου 2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα… Περισσότερα »