Τελευταία νέα & ανακοινώσεις

Την Κυριακή 18 Αυγούστου η Βαρκαρόλα στο Μενίδι

Ο Δήμος Αμφιλοχίας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πανακαρνάνεια 2024», διοργανώνει την Κυριακή 18 Αυγούστου στο Μενίδι, τη Βαρκαρόλα, τη μεγάλη γιορτή της θάλασσας και μουσικής. Σε συνεργασία με την Περιφερειακή… Περισσότερα »

Την Παρασκευή 16/8/2024 ξεκινάει η 4η κατασκηνωτική περίοδος στην Παιδική Εξοχή Μπούκας

Από το Δ.Σ. της Παιδικής Εξοχής Μπούκας του Δήμου Αμφιλοχίας ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 16/8/2024 ξεκινάει η 4η κατασκηνωτική περίοδος για κορίτσια 6-16 ετών. Όλα τα παιδιά που έχουν κάνει… Περισσότερα »

Ενημέρωση για την ορθολογική διαχείριση των υδάτινων πόρων

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Λόγω των υψηλών θερμοκρασιών και της έλλειψης επαρκούς ποσότητας ύδατος που εντοπίζεται στο δίκτυο, σε συνδυασμό με την αυξημένη κατανάλωση νερού την τρέχουσα περίοδο, καλούμε τους πολίτες… Περισσότερα »

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνό στον Δήμαρχο Αμφιλοχίας

Επίσκεψη στον Δήμαρχο Αμφιλοχίας Σάκη Τορουνίδη πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου 10 Αυγούστου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός. Συνοδεία κληρικών και παρουσία Αντιδημάρχων συζητήθηκαν σε ιδιαίτερα… Περισσότερα »

Ανάρτηση οριστικών αποτελεσμάτων σχολικών καθαριστριών για το διδακτικό έτος 2024-2025

Ο Δήμος Αμφιλοχίας  ανακοινώνει τους Πίνακες με τα Οριστικά αποτελέσματα καθώς και τον πίνακα προσληπτέων της προκήρυξης για την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι ενός… Περισσότερα »

Υπό την Αιγίδα του Δήμου Αμφιλοχίας το πρώτο Amvrakia Music Festival στις 16 και 17 Αυγούστου στη λίμνη Αμβρακία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Υπό την Αιγίδα του Δήμου Αμφιλοχίας το πρώτο Amvrakia Music Festival στις 16 και 17 Αυγούστου στη λίμνη Αμβρακία Με Σωκράτη Μάλαμα, Γκιντίκι, Εισβολέα και Ιουλία Καραπατάκη   … Περισσότερα »

Παρουσίαση του βιβλίου του Χρήστου Παπαχριστοδούλου «Περασμένα μεγαλεία» στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αμφιλοχίας (Π. Κόκκαλης)

Μια ξεχωριστή εκδήλωση χθες στον αύλειο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αμφιλοχίας (Π. Κόκκαλης), στο πλαίσιο των Πανακαρνανείων 2024. Την παρουσίαση του βιβλίου του συντοπίτη μας Χρήστου Παπαχριστοδούλου «Περασμένα μεγαλεία» τίμησαν… Περισσότερα »

Πλήθος κόσμου στη συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου στο λιμάνι Αμφιλοχίας

Μια μεγάλη καλοκαιρινή σκηνή χθες το βράδυ η Αμφιλοχία. Πλήθος κόσμου κατέκλυσε το λιμάνι για τη συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου διασκεδάζοντας και τραγουδώντας αγαπημένα τραγούδια του καλλιτέχνη. Μαζί του η… Περισσότερα »

ANOIKTH ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΡΓΟΥ “ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΚΑΘΑΡΟΒΟΥΝΙ- ΕΛΑΙΟΦΥΤΟ”

O ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ διακηρύσσει Ανοικτή Διαδικασία για την επιλογή Αναδόχου κατασκευής του έργου  «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΚΑΘΑΡΟΒΟΥΝΙ- ΕΛΑΙΟΦΥΤΟ» συνολικής αξίας 280.000,00 Ευρώ (Φ.Π.Α.24%) που θα διεξαχθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν…. Περισσότερα »

Συναυλία με τον Νίκο Πορτοκάλογλου την Τετάρτη 7 Αυγούστου στο Λιμάνι Αμφιλοχίας

Ο Δήμος Αμφιλοχίας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πανακαρνάνεια 2024» διοργανώνει την Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024 στο λιμάνι Αμφιλοχίας μεγάλη συναυλία με τον Νίκο Πορτοκάλογλου, έναν από τους κορυφαίους τραγουδοποιούς της… Περισσότερα »

Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024 στον Δήμο Αμφιλοχίας – Πρόγραμμα εκδηλώσεων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το πρόγραμμα καλοκαιρινών εκδηλώσεων σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες ανακοινώνει ο Δήμος Αμφιλοχίας με περισσότερες από 60 πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις να διοργανώνονται τον Αύγουστο σε όλες τις… Περισσότερα »

Ανακοίνωση ΣΟΧ 2/2024 για την πρόσληψη προσωπικού με σύναψη Σύμβασης Εργασίας Oρισμένου χρόνου

Ανάρτηση  Ανακοίνωσης  ΣΟΧ  2/2024  για  την  πρόσληψη  προσωπικού  με  σύναψη  Σύμβασης  Εργασίας  Ορισμένου  χρόνου. Ο Δήμος  Αμφιλοχίας  ανακοινώνει  την  πρόσληψη  με  σύμβαση  εργασίας  ιδιωτικού δικαίου  ορισμένου  χρόνου  δύο (2)  ατόμων… Περισσότερα »

Παρουσίαση του βιβλίου «Περασμένα μεγαλεία» την Πέμπτη 08/08 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αμφιλοχίας (Π. Κόκκαλης)

O Δήμος Αμφιλοχίας στο πλαίσιο των «Πανακαρνανείων 2024» σας προσκαλεί την Πέμπτη 08/08 στις 20:00 μ.μ. στην παρουσίαση του βιβλίου «Περασμένα μεγαλεία». Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο της… Περισσότερα »